Ausgewählte Produkte

Hack videogameconsoles

ODE - Chips - Flashing - PS4 Jailbreak - CFW - Sky3ds - PS Vita Hack - SNES Mini - Hack Wii U - PS4 4.55

Waarschuwing: vergeet niet om uw advertentieblokkering (Adblock plus) uit te schakelen om veilige 3D-betalingen te maken!

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende aanpassingen:
PS3 Vet, slank en ultra slank: downgrade, jailbreak, installatie van CFW. Profiteer van debannir je PS3, aankoop van CID PS3.

3DS, nieuwe 3DS XL, 2DS: verkoop sky3ds, Stargate 3DS, 3DS-kaart, R4 3DS, R4 2DS, skydock. Hack 3ds: cfw installatie, debugging en 3DS downgrade.

PowerSaves Plus 3DS - Actie opnieuw afspelen. Verkoop van nieuwe en gegarandeerde 3DS-CFW's. Nieuwe 3DS XL flitsende consoles.

Xbox360 Vet en slank: knipperend en ODE poseren als de X360Key (XKR). RGH installatie - Glitch.

Hack Wii-U: knipperen, installatie van CFW op de Wii-U. Verkoop de flitsende WiiU. Nintendo-spelconsoles gehackt klaar voor gebruik.

PS Vita Hack: Sale SD2Vita Adapter en aankoop van PS Vita gekraakt.

Hack Playstation 4: verkoop van de PS4 MTX-sleutelchip. De jailbreak van PS4 is eindelijk beschikbaar. PS4 hack-voordelen zijn binnenkort beschikbaar in onze winkel. De verkoop van en Ps4 jailbreak is open maar met een zeer beperkte voorraad.

Koop PS4 4.05 en 4.55: nieuwe consoles klaar voor de jailbreak.

Hack Nintendo Switch: oplossingen om te flitsen met je Nintendo Switch zijn beschikbaar aan het begin van het 2e kwartaal van 2018.

Verkoop van SNES Mini gehackt.

Door je console te veranderen, kun je met je back-upkopieën (ISO) vanaf een externe harde schijf spelen of geëtste games gebruiken.

Informatie over de voordelen van de online winkel Modchip Frankrijk:
Al meer dan 10 jaar Modchip France - Modchip83 heeft zich door correspondentie in Frankrijk bewezen als een van de beste specialisten in de aanpassing van nextgen gameconsoles. Met onze ervaring bieden wij een service van erkende kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt dus de vele meningen van klanten raadplegen die onze services al hebben gebruikt aan de onderkant van de productfiches.

De after-sales service wordt uitgevoerd door een efficiënt technisch team dat naar zijn klanten luistert.

Modchip France in cijfers in 2018: Meer dan 10600 geregistreerde klanten met een tevredenheidspercentage van 98,6%. Sociale netwerken: 2500 Facebook-abonnees. 2327 Twitter-volgers. 1.500 YouTube-abonnees.

1e Sky3ds-reseller in Frankrijk en Europa in 2016 en 2017.

Om je console per correspondentie aan te passen, kun je naar de FLASH / PUCES - ODE-secties gaan die specifiek zijn voor elke gameconsole.

Nadat de console is aangepast, krijgt u tips voor het gebruik van uw console in de beste omstandigheden, zoals updates die u niet hoeft te doen en tegen concurrerende tarieven.

Modchip France - (voorheen Modchip 83) probeert de goedkoopste marktprijzen uit te oefenen op de ODE voor Xbox 360 en PS3.

Modchip France is de officiële leverancier van de grootste hackoplossingen: Sky3ds / Cobra Ode / X3Max / X360dock / Datel / X360Key.

Modchip France is een e-commercesite met een veilige en erkende betaaloplossing die wordt aangeboden door Credit Agricole.

                                                           

Economische partners die ons ondersteunen: Credit Agricole Provence / Groupama / La Poste Colissimo Pro / Global Relay / Fedex / DHL / kabinetdeskundige Accountant LG Audit.

Tutorials over het gebruik van gemodificeerde spelconsoles en nieuws PS4 hacken consoles, PS3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, 3DS en PS Vita 2DS:
De wereld van de consoles is voortdurend in beweging, zowel van de kant van hackers, dat de zijde van de console fabrikanten en game-uitgevers, kom regelmatig de blog modchip Frankrijk of gewoon om te abonneren op de Facebook-pagina en Twitter.

Nieuws en tutorials worden regelmatig aangeboden op de blog. YouTube-kanaal Modchip France biedt ook een aantal videozelfstudies over het gebruik van gebarsten consoles.

 

De topproducten en -diensten voor het 2e kwartaal van 2018 !!!
Hack PS4: verkoop van de PS4 MTX Key2Vita-chip Na een update van Sony is de chip niet meer bruikbaar.

PS VITA Sony:
Verkoop van de adapter SD2Vita en koop ps vita gekraakt. Aankoop van nieuwe PS Vita geflitst.

3DS-hack, nieuwe 2DS XL: Sky3DS en Stargate 3DS-linkers of 3DS in CFW
Maak je keuze tussen de meest bekende 3DS-kaart op de markt of de ultieme hack op de Nintendo 3DS.

Hack WiiU: installatie van een CFW op de Wii-U-console om je ISO-back-ups te starten
Start uw WiiU-back-ups vanaf een externe harde schijf met CFW isoUHax. Een firmware-cutom installeren vanaf een consoleversie 5.5.1

Aankomst SNES MINI op Modchip Frankrijk
We hebben voorraad op Mini SNES-flitsen, dus twijfel niet! Als je je Super NES wilt hacken, neem dan contact met ons op.

PS4-hack
Er begint een PS4 jailbreak te verschijnen voor de Playstation in versie 4.05 en 4.55. Blijf verbonden;) Verkoop van nieuwe PS4 4.55 klaar om te hacken! of PS4 al gejailbreakt met interne wijziging van de harde schijf van de optionele console.